Pàgines

dilluns, 22 de juny del 2015

Carraixet - Les Parrandes



Videoclip de 'Les Parrandes' de Carraixet 
Data de publicació: 16 d'abril de 2015
Cançó inclosa al disc 'Entre col i col... lletuga' (Dial discos, 1979)

Data de publicació: 16 abr. 2015
El dijous 27/11/2014 el Grup CARRAIXET, tot coincidint amb més de 40 anys als escenaris, va presentar el seu primer videoclip. El grup ha elegit la cançó de LES PARRANDES per encetar la llista d’audiovisuals que estan segurs enllestiran en poc de temps.

LES PARRANDES és un tema popular de Biar, un petit poble de l’Alt Vinalopó, el qual se sol ballar en les festes locals. El 1979 l’escriptor valencià Rafael V. Arnal li va posar una lletra potent i reivindicativa de la unitat de la llengua, i CARRAIXET la va escampar arreu de la geografia de tots els Països Catalans. 
Ara, amb una nova edició musical, el director de cinema Jaume Bayarri es va posar al capdavant del projecte aprofitant la manifestació del 25 d’abril del 2014 a València, per poder captar unes imatges del Grup envoltat dels assistents a l’acte, i així poder donar-li una posada en escena real i amb entusiasme no fingit. L’esperit de Joan Fuster va inspirar la composició de cada fotograma.
Carraixet són: MªCarme Giner, Eva Giner, Miryam Giner i Vanessa Giner. Han col•laborat en la part musical Rafel Arnal i Pep Mama, i als escenaris en directe en la mateixa manifestació varen podem comptar amb la sempre estimada presència de Vicent Torrent (AL TALL).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada